fbpx

💪NETWORK’ÜN UZMANI OL

💪NETWORK’ÜN UZMANI OL

Neden Bu 4 Eğitim ve Sertifikayı Almalısınız?

Konuya LİYAKAT Kelimesinin ne manaya geldiği ile başlayalım, evet LİYAKAT; en başta Yeterlilik anlamı taşır, Bir kişinin, Almış olduğu eğitim ve bu eğitime istinaden belgesi ile kanıtlamış olduğu bilgi altyapısını gösterir.

Eğitimini ve sertifikasını aldığı hususlarda kişinin kendisinden emin olmasını sağlar. Sunmuş olduğu iş ya da ürün ile ilgili olarak sahip olduğu tecrübeyi ve kazanımı karşı tarafa etkin bir biçimde aktarabilmesine olanak verir. Bunun yanında kişinin öncelikle kendisine güvenmesini ve sonrasında da hitap ettiği kitleye güven vermesini sağlar.

Kısacası günümüz toplumlarında hangi sektörde olursanız olun LİYAKAT hususunun ne denli önem arz ettiği aşikârdır.

Sizler de bu proje kapsamında alacağınız 4 uzmanlık eğitimi ve bu eğitimlerin uluslar arası geçerliliğe sahip belgeleri ile birlikte yaptığınız işinizi ve ürünlerinizi daha detaylı tanıyacaksınız. Bu durum, işinize olan inancınızı da pekiştirecek.

Bu inanç sayesinde yapacağınız sunumlarda ve satışlarda çok daha başarılı olacaksınız.

Ürünlerin nasıl kullanılacağı, hangi ürünlerin ne gibi faydalarının olduğu, ürünlerin metabolik etkileri, bunlarla ilgili resmi prosedürler hakkında da yeterli bilgiye sahip olacaksınız.

Bu bilgiler doğrultusunda muhataplarınıza soracağınız doğru ve güçlü sorular sayesinde onların aslında neye ihtiyaçları olduğunu doğru tespit edebilecek ve bu becerinizi satışa çevirebileceksiniz.

Tüm bu bilgi ve becerilerinizi artık konunun uzmanı olduğunuzu gösteren resmi belgeler ve QR kodlu kimliğinizle ispat etmiş olacaksınız.  Bu sayede ürün sunumu ve satışı yapacağınız kişi, kurum veya topluluklar gözünde çok yüksek bir saygınlığa sahip olacaksınız.

Uzmanlık Paketi Hangi Eğitimlerden Oluşmaktadır?

1-) Destekleyici Sağlık Ürünleri Uzmanlığı nedir ne işinize yarar?

Günümüzde hızlı bir ivme kazanan destekleyici sağlık ürünlerinin de içerisinde yer aldığı Alternatif tıp bünyesinde gıda takviyeleri büyük önem arz etmektedir, Uluslararası yapılan araştırmalarda ilaçların kimyasal bileşkeleri ve yan etkileri hiç de azımsanmayacak ölçüde tehlike arz etmedir. WHO Dünya Sağlık örgütünün son yıllarda yapmış olduğu ve halen devam eden çalışmalar neticesinde destekleyici sağlık ürünlerinin faydaları kanıtlanmış seviyelerdedir.

Sizler de Faaliyet göstermiş olduğunuz Gıda takviyeleri sektöründeki ürünlerin faydaları, içeriği, metobolik farklılıkları, etkileşimi ile ilgili Profesyonel bir eğitim alıp mesleğinizde Liyakat sahibi bir uzman olacaksınız.

2-) Sağlıklı Beslenme Koçluğu nedir ne işinize yarar?

Sağlıklı Beslenme Koçları; Gıda Takviyeleri ile birlikte beslenme ilkeleri, enerji ihtiyacı ve günlük enerji hesaplamaları, sağlıklı yaşam ve besinler, öğün planlama, metabolizma, beslenme sorunları, menü planlama ile ilgili bilgi ve becerisine sahip kişidir. Uzman Beslenme Koçları genel olarak beslenme konusunda danışmanlık veren kişilerdir. Bu Eğitim ile kursiyerlerimiz, devlet üniversitesi onaylı sertifika alarak sağlıklı beslenme koçu, uzman beslenme koçu, beslenme danışmanı unvanlarını alırlar.

Sağlıklı Beslenme Koçluğu Sertifika Programının İçeriği

Gıda Takviyelerinin beslenme üzerindeki pozitif faydaları, Beslenme İlkeleri, Enerji İhtiyacı, Enerji Hesaplamaları, Sağlıklı Yaşam ve Besinler, Öğün Planlama, Metabolizma, Beslenme Sorunları, Menü Planlaması

Beslenme Koçluğu Eğitimi İstihdam Alanları

Beslenme Uzmanlığı Sertifikası ile Sağlıklı beslenme ile ilgili faaliyet gösteren merkezlerde (oteller, spa, fitness salonları vb.) gerekli yeterlilikleri sağlayarak çalışabilirler. Ayrıca;

Mesleğin yeterliliklerini kazanan bireyler Sağlıklı Beslenme Uzmanlığı Sertifikası ile;  Özel Spor Merkezlerinde, Diyet Merkezlerinde, Koçluk Merkezlerinde, Özel Hastanelerde, Sağlık kabinlerinde, Özel Okullarda istihdam edilebilirler.

3-) ISO 22000 Baş Tetkikçi Gıda Güvenliği ne işinize yarar?

Uluslararası düzeyde Gıda içeriği taşıyan her türlü kullanım, tüketim maddesinin belli yasal süreçleri vardır. Gıda türevi olan gıda takviyeleri sektöründe iştigal eden her bireyin mecburi bilmesi gerekli mevzuatlar IS0 22000 Gıda Güvenliği HACCP’te YER ALMAKTADIR. Bir gıda güvenlik sistemi olan HACCP, gıda güvenliğini etkileyen olumsuz etmenlerin önceden tespit edilmesi ve gerekli kontrol ve tedbirlerin alınmasına yönelik işlemleri öngören sistematik bir yaklaşımdır.

Gıdaların tedarik süreci, tüketimi ve atıkların yönlendirilmesine kadar olan sürecin hijyenik olarak (hammadde hijyeni, tedarikçi hijyeni, personel hijyeni, ekipman hijyeni, ortam hijyeni, vs.) sağlanması yönünde yönergeleri içeren bir kalite kontrol sistemidir.

4-) Dezenfeksiyon Hijyen ve Sanitasyon Nedir ne işinize yarar?

Gıda ürünleri ve takviyeleri sektöründe faaliyet gösteren işletme veya bireyler için hijyen ve sanitasyon kurallarının uygulanması vazgeçilmez bir şarttır. Bu kuralların uygulanması, üretilen ürünler için gerekli olan yasal şartların karşılanması yanında müşteri memnuniyetini ve sürekliliğini sağlayacak ürünlerin elde edilmesini ve sağlıklı çalışma ortamlarının oluşturulmasını sağlayacaktır.

Gıda güvenliğiyle ilgili insan sağlığını tehdit eden fiziksel, kimyasal ve biyolojik tehlikeleri önlemek, yok etmek veya kabul edilebilir seviyeye indirmek için hijyen uygulamaları önemli rol oynar. GMP kuralları ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde Sektör çalışanlarının uymak zorunda olduğu hijyen ve sanitasyon kuralları konusunda yasal mevzuatlardır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN
Herhangi Bir Alan Bulunamadı.

BELGE AKREDİTASYONLARIMIZ

Bir sertifikanın uluslararası geçerliliğe sahip olabilmesi için sertifikayı veren kurumun bakanlık tarafından onaylı bir kurum olması gerekmektedir. Sizlere vereceğimiz Sertifikalar uluslararası düzeyde geçerliliğe sahiptir ve belirteceğim kurum ve kuruluşlarca onaylıdır.

  • BOLOGNA ONAYLI Resmi Devlet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezleri onaylı
  • Avrupa Birliği Akredite Merkezi Üyesi onaylı (EUACC)
  • Dünya Akredite Merkezi Onaylı (WASCERT)
  • Bakanlık Onaylı Üst STK olması Eğitim Konfederasyonu onaylı
  • Dünya Ticaret Örgütüne üye ISO Kalite Denetim ve Belgelendirme yetkisine haiz
  • Uluslararası Akredite Form Avrupa Üyeliği onaylı (İAF EUROP)
  • Vakıflar Genel Müdürlüğünce Eğitim ve Belgelendirmeye Haiz olması

BELGE GEÇERLİLİĞİ VE GÜVENLİĞİ

2015 Yılından itibaren sahte, kâğıt sertifikaların önüne geçilebilmesi adına Avrupa Birliği ülkelerinin başlatmış olduğu ve hızla Birleşmiş Milletler Üyesi ülkelerin de kabul ettiği, Uluslararası Geçerliliğe Haiz Sertifikaların Resmiyet ve Geçerliliği’nin kontrolü için Uluslararası Marka Patent Enstitülerince Faydalı Model Yetkisi almış Güvenlik Hologramlı Sertifika Kimlik Kartı ve bu karta ait izleme kontrol sistemli QR Kontrol Sistemleri entegresi olması şartı vardır.

SERTİFİKA ÇEŞİTLERİ VE BUNLARIN GEÇERLİLİĞİ

Günümüzde birçok kurum ve kuruluş sertifikalı eğitimler düzenlemektedir. Bunları tanımak gerekirse;

  1. Başarı Sertifikası: Hiçbir Resmi geçerliliği olmayan ödül veya Mansiyon niteliğinde bir evraktır.
  2. Katılım Sertifikası: Yine hiçbir resmi geçerliliği olmayan belli konularda bir eğitimi dinlediğinizi ve buna katıldığınızı gösterir evraktır.
  3. Eğitim Sertifikası: Resmi kurum ve kuruluşlarca işyeri ruhsatı almış okul, kurs ve benzeri kurumlarca açılan eğitimlere birebir veya uzaktan eğitimle katılıp eğitim sonrasında sınava tabi tutulup uygun not aldığınızda kazanılan bir hakka karşın verilen resmi nitelik taşıyan belgedir.
  4. Uzmanlık Sertifikası: Resmi kurum ve kuruluşlarca açılan belli konularda mesleki bilgiyi en üst seviyeye taşımak, geliştirmek ve akabinde aldığı eğitim sonunda sınava tabi tutulup geçer not alması durumunda verilen resmi belgedir.

Bu gönderiyi paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Yardımcı Olmamı İster misin?